Cillit BANG Kalkborttagning

1. Vad är egentligen Cillit BANG Kalkborttagning?

Cillit BANG Kalkborttagning är en högeffektiv rengöringsprodukt med lågt PH-värde som ger otroliga resultat även på de allra tuffaste fläckarna, som kalkavlagringar och rost.

2. Var kan jag använda Cillit BANG Kalkborttagning?

Du kan använda Cillit BANG Kalkborttagning på glas, akryl, keramiska ytor (handfat, toalett etc.) kakel och klinkers, PVC-golv, krom och diskho. Testa alltid på en yta som inte syns innan användning för att säkerställa kompatibilitet med ytan. Läs även instruktionerna på förpackningen.

3. På vilka ytor kan jag inte använda Cillit BANG Kalkborttagning?

Cillit BANG Kalkborttagning bör inte användas på syrakänsliga material som emalj eller marmor, aluminium, koppar, sten, galvaniserade ytor, arbetsytor i köket, linoleum, lackade, vaxade eller oljade golv, gummi, textilier eller mattor. Läs även instruktionerna på förpackningen.

4. Kan jag använda Cillit BANG Kalkborttagning på mässing?

Nej, den här produkten passar inte användning på mässing.

5. Stämmer det att Cillit BANG Kalkborttagning är effektivt mot rostfläckar?

Ja. Cillit BANG Kalkborttagning är väldigt effektivt mot tuffa fläckar, smuts, kalkavlagringar och till och med rost.

6. Vad händer om jag använder produkten på ytor där den inte ska användas?

Det är extremt viktigt att du läser instruktionerna noggrant och ser till att du använder Cillit BANG Kalkborttagning på rätt ytor. Om produkten används på yta där den inte ska användas, kan det leda till tillfällig eller permanent skada som missfärgning. Därför är det viktigt att bara använda produkten på rekommenderade ytor.

7. Finns det risk att det låga ph-värdet i rengöringsformulan kan leda till långsiktiga eller till och med permanenta materialskador?

Så länge som produkten används enling instruktioner och på rekommenderade ytor på rätt sätt, ska det inte uppstå några skador. Om rengöringsprodukten används på fel sätt kan det leda till skador på vissa ytor. Ytor där produkten inte bör användas anges på förpackningen.

8. Måste jag alltid tvätta ytorna med vatten efter att jag har rengjort dem med Cillit BANG Kalk & Smuts? Om ja, vad händer om jag inte gör det?

Cillit BANG Kalkborttagning arbetar på en yta på upp till 24 timmar efter applicering och det ska inte anävndas på ytor ynder en längre tid. Av det här skälet rekommenderar vi att ytor som rengörs med Cillit BANG Kalkborttagning tvättas noggrant med vatten.

9. Vad gör jag om mitt barn får tag på Cillit BANG Kalkborttagning?

Precis som med alla hushållsrengöringsprodukter bör Cillit BANG Kalkborttagning hållas utom räckhåll för barn.

10. Vad innehåller Cillit BANG Kalkborttagning? Vad har varje komponent för funktion?

Cillit BANG Kalkborttagning består av olika syror som är effektiva mot kalkavlagringar och rost, såväl som rengöringsmedel som tar bort fett och tvålavlagringar.

11. Måste jag ha gummihandskar på mig när jag använder den här produkten?

Eftersom den här produkten är klassad som en irritant, rekommenderar vi att du har handskar på dig när du använder den. Om huden kommer i kontakt med produkten bör du skölja området omedelbart.

12. Är Cillit BANG Kalkborttagning farligt för barn eller djur?

Precis som med alla hushållsrengöringsprodukter bör Cillit BANG Kalkborttagning utom räckhåll för barn. Cillit BANG Kalkborttagning innehåller en kraftfull rengöringsformula och ska alltid användas respektfullt enligt instruktionerna på förpackningen och användningsområde.

13. Om produkten kommer i kontakt med oskyddade händer, vilka symptom kan uppstå?

Huden kan bli irriterad. Kontakta i så fall läkare.

14. Det blev inte riktigt rent när jag använde Cillit BANG Kalkborttagning. Vad kan jag göra?

Vissa extremt tuffa fläckar kan behöva behandlas flera gånger.