Cillit BANG Smuts och Mögel

1. Cillit Bang Mögelborttagning

Cillit BANG Mögelborttagning är en högeffektiv rengöringsprodukt med en glänsande formula och klorinblaserat blekmedel. Det här innebär exceptionell rengöringsförmåga och produkten klarar även de allra tuffaste fläckarna som fett och mögel.

2. Var kan jag använda Cillit BANG Mögelborttagning?

Du kan använda Cillit BANG Mögelborttagning på väggar och kakel, badkar, handfat, arbetsytor, diskho, duschkabin, duschdraperi, krom, papperskorg, köksugnar, kylskåpsdörr, uteplats, trädgårdsmöbler och avlopp. Testa alltid på en yta som inte syns innan användning för att säkerställa kompatibilitet med ytan. Läs även användarinstruktionerna på förpackningen.

3. Är den lika kraftfull som de andra Cillit BANG-produkterna?

Cillit BANG Smuts och Mögel är lika kraftfull och effektiv som våra andra produkter i Cillit BANGs produktutbud.

4. På vilka ytor kan jag inte använda Cillit BANG Mögelborttagning?

Cillit BANG Mögelborttagning bör inte användas på: Kläder, textilier, mattor, trä, gummi, vinyl, målade ytor eller ytor av papp, aluminium, mässing och koppar. Vid användning på metall, skölj omedelbart med vatten. Långvarig kontakt med metall, gammalt porslin, plastlaminat och marmor kan orsaka missfärgningar.

5. Vad händer om jag använder produkten på ytor där den inte ska användas?

Det är extremt viktigt att du läser instruktionerna noggrant och bara använder Cillit BANG stain and mildew på rätt ytor. Om produkten används på en yta där den inte ska användas, kan det leda till tillfällig eller permanent skada som missfärgning. Därför är det viktigt att läsa instruktionerna och bara använda produkten på rekommenderade ytor.

6. Måste jag alltid tvätta av ytorna med vatten efter att jag har rengjort dem med Cillit BANG Smuts och Mögel? Om ja, vad händer om jag inte gör det?

En kontakttid på över fem minuter kan leda till materialskador. Av det här skälet rekommenderar vi att ytor som rengörs med Cillit BANG Mögelborttagning tvättas av noggrant med vatten.

7. Vad händer om jag blandar Cillit BANG Mögelborttagning med andra produkter?

Cillit BANG Mögelborttagning är en blekmedelsbaserad produkt. Om du blandar den med andra rengöringsprodukter som Cillit BANG Kalkborttagning kan farliga kloringaser bildas. Därför bör du aldrig använda Cillit BANG Mögelborttagning med andra rengöringsprodukter.

8. Vad gör jag om mitt barn får tag på Cillit BANG Mögelborttagning?

Precis som med alla hushållsrengöringsprodukter bör Cillit BANG Mögelborttagning förvaras utom räckhåll för barn.

9. Cillit BANG Mögelborttagning? Vad har varje komponent för funktion?

Cillit BANG Mögelborttagning består av ett klorinbaserat blekningsmedel som är effektivt mot svår smuts och bakterier. Det innehåller även rengöringsmedel som gör alla ytor glänsande rena.

10. Måste jag ha gummihandskar på mig när jag använder den här produkten?

Eftersom den här produkten är klassad som en irritant, rekommenderar vi att du har handskar på dig när du använder den. Om huden kommer i kontakt med produkten bör du skölja området omedelbart.

11. Är Cillit BANG Mögelborttagning farligt för barn eller djur?

Precis som med alla hushållsrengöringsprodukter bör Cillit BANG Mögelborttagning hållas utom räckhåll för barn. Cillit BANG Mögelborttagning innehåller en kraftfull rengöringsformula och ska alltid användas respektfullt enligt användarinstruktioner och användningsområde.

12. Om produkten kommer i kontakt med oskyddade händer, vilka symptom kan uppstå?

Huden kan bli irriterad. Kontakta i så fall läkare.

13. Det blev inte riktigt rent när jag använde Cillit BANG Mögelborttagning. Vad kan jag göra?

Vissa extremt tuffa fläckar kan behöva behandlas flera gånger.

*Användning desinficerande medel: Läs alltid etiketten och produktinformationen innan användning.